Gérard Depardieu puhtsüdamlik ülestunnistus

PÄEVAMENÜÜ: Umbes kuu aega tagasi hooples Gérard Depardieu Lääne-Euroopa kollase pressi veergudel, et joob päevas 14 pudelit alkoholi – alustab kergematest jookidest ja lõpetab kangematega. Liialdamine kangema kraamiga peegeldub ka tema välimuses. Foto: Mirror.co.uk

PÄEVAMENÜÜ: Umbes kuu aega tagasi hooples Gérard Depardieu Lääne-Euroopa kollase pressi veergudel, et joob päevas 14 pudelit alkoholi – alustab kergematest jookidest ja lõpetab kangematega. Liialdamine kangema kraamiga peegeldub ka tema välimuses. Foto: Mirror.co.uk

Äsja trükivalgust näinud autobiograafilises raamatus “Ça s’est fait comme ça” (vabas tõlkes “Läks, nagu läks”) teeb kuulus prantsuse filminäitleja Gérard Depardieu suisa sensatsioonilise ülestunnistuse – poisipõlves ja noorukieas müüs ta meestele seksi.

Depardieu meenutab, et tema füüsiline küpsus saabus kiiresti, ta nägi oma eakaaslastest palju vanem välja. Juba teismelisena sai ta aru, et meeldib homoseksuaalsetele meestele. Ja kui need mehed temaga seksida tahtsid, siis ei häbenenud ta neilt raha küsida, pajatab Prantsusmaa filmilegend, kes võttis endale poolteist aastat tagasi Vene kodakondsuse.

Näitleja kirjutab: “Juba noore poisina taipasin, et minu välimus on homoseksuaalsetele meestele meeltmööda. Kui homod mulle lähenesid ja seksi nurusid, vastasin ausalt: “Teen seda vaid raha eest.”.”

Depardieu tunnistab, et homoseksuaalsele vähemusele võlgneb ta tänu ka selle eest, et temast sai näitleja. Nimelt olevat ta ühel heal päeval silma jäänud mehele, kes otsis noori ja andekaid näitlejaid geiteatrisse.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 396 korda, sh täna 1)