Mis juhtus

Lahtede vahelt virutati isetehtud paatLahtede vahelt virutati isetehtud paat

Eelmise reede ja selle nädala kolmapäeva vahel on Kuressaare külje alt Lahtede vahelt kaduma läinud iseehitatud paat.

Silja Litvinova, kes on oma isa paati suhtlusvõrgustiku Facebook kaudu leida üritanud, on kindel, et sellist paati ilma peal rohkem pole – selle ehitas ta isa mõned head aastad tagasi ise ja seega on see ka väga hästi äratuntav.
Paat on kahekohaline, tömbi ninaga ning selle alumine osa on tumepunane, paat ise aga hallikas. Infot paadi kohta oodatakse telefonil 50 15 453.

Põlesid korsten ja jahutusseade

8. oktoobril kell 12.17 said päästjad teate tulekahjust Kuressaares Kullerkupu tänaval. Teataja sõnul põles korstnas tahm ja korstnajalas olid leegid. Päästjad selgitasid välja, et põleng oli korstna alumises osas ja kustutasid selle kell 12.41.

9. oktoobril kell 6.02 said päästjad teate tulekahjust Kuressaares Tallinna tänaval. Kohapeal selgus, et hoones on kerge suitsuvine. Päästjad otsisid tulekollet ning leidsid, et põlenud oli jahutusseade.

Varastati telekas ja antenn

7. oktoobril avastati, et Lümanda vallas Jõgela külas on majast varastatud televiisor ja antenn. Kahju suurus on 320 eurot.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 100 korda, sh täna 1)