Nutirakenduse eelised

Taksoteenust pakkuval Liina Pintsil puuduvad nii mõnedki privileegid, mis taksofirmades töötavatel juhtidel olemas. Ei ole tal kõigile tuttavat lühinumbrit ega magusat parkimiskohta kesklinnas. Samuti puudus tal taksoturule tulles kindel klientuur, mis nii mõnelgi taksojuhil aja jooksul välja kujunenud.

Sellest hoolimata on Liina Pints tööga rahul ja leiab, et taksojuhiametit võiks pidada kas või terve elu. Noore taksojuhi “saladus” on nutirakendus, mille abil kliendid ta üles leiavad ja oskavad arvestada, millal ta kohale võib jõuda.

Sellest võib järeldada vaid seda, et nutirakenduse autorid, kes ise samuti Saaremaalt pärit, on loonud õige kasuliku vidina. Küsida võib vaid, millal teised taksojuhid ja -firmad otsustavad ajaga kaasas käima hakata.

Hea parkimiskoht on taksojuhtidele oluline ilmselt ka tulevikus. Kui saab aga reaalajas näha, kus takso parajasti asub, siis on kliendil võimalik valida talle kõige lähem takso.

Seega pole enam alati tarvis taksot peatusest otsima minna. Isegi siis mitte, kui ollakse parasjagu peatuse lähedal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 119 korda, sh täna 1)