Ristiku lasteaia aasta õpetaja on Piret Mägi

TÖÖLE PÜHENDUNUD: Tänavune aasta õpetaja Piret Mägi (vasakul) ja aasta töötaja Elvi Berens. Foto: Ene Vahter

TÖÖLE PÜHENDUNUD: Tänavune aasta õpetaja Piret Mägi (vasakul) ja aasta töötaja Elvi Berens. Foto: Ene Vahter

Kuressaare Ristiku lasteaed valis õpetajate päeval aasta õpetajaks 2014 Liblikate rühma õpetaja Piret Mägi ja aasta töötajaks sama rühma õpetajaabi Elvi Berensi.

“Peamised hääled tulid just vanematelt,” ütles Ristiku lasteaia direktor Monika Talistu, lisades, et järelikult on vanemad oma laste õpetaja ja õpetajaabiga väga rahul. Piretit võib Talistu sõnul iseloomustada kui väga kohusetundlikku õpetajat, samas on ta äärmiselt tagasihoidlik. “Õpetajaabi Elvi on niisamuti väga pühendunud oma tööle,” kinnitas Monika Talistu.

Direktori sõnul tähistasid nad seekordset õpetajate päeva üsna eriliselt. Kutsutud olid külalised Tallinnast. Lasteaia tublisid õpetajaid ja teisi töötajaid käisid ka nõustamas noored ja kaunid ärinaised firmast Pariisi Vesi, jagades naiselikke ilunippe ja -saladusi. Iga töötaja sai väikese kingikoti enda turgutamiseks.

Ristiku lasteaed valib aasta õpetajat kolmandat aastat ja aasta töötajat teist aastat. Tiitliga kaasnevad lasteaia tänukiri ja preemia. Aasta õpetaja ja aasta töötaja kuulutatakse välja õpetajate päeva pidulikul aktusel. Kandidaate võivad esitada kõik lasteaia töötajad ja lapsevanemad. Valik toimub antud häälte hulga ning õpetajate välja töötatud ja pedagoogilise nõukogu poolt kinnitatud kriteeriumide alusel.

Ristiku lasteaias on kokku 49 töötajat. Varasematel aastatel on tiitlid pälvinud logopeed Riina Räim – aasta õpetaja 2012, Piret Kaasik – aasta õpetaja 2013 ja remondimees Vello Kindlam – aasta töötaja 2013.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 741 korda, sh täna 1)