Jalgrattur Mihkel Räim vahetas Prantsusmaal klubi

Seni Prantsusmaa amatöörklubis Team ProBikeShop St Etienne Loire sõitnud Mihkel Räim hakkab järgmisel hooajal sõitma Endrik Puntso klubis Team Pro Immo Nicolas Roux.

“Otsustasin klubi vahetada eelkõige sellepärast, et oma meelest saan ma selles klubis edaspidi kõige paremini areneda ning kõikidest pakutud variantidest tundus see parim,” põhjendas Mihkel Räim oma valikut.

Räime sõnul mõjutas tema valikut kindlasti ka see, et Endrik Puntso ja Martin Laas on samas tiimis juba olnud ning mehed on rahul. “See vahest oligi peamine, sest tean, et ei lähe tundmatusse kohta,” lausus rattur, kes ootab nüüd huviga uut aastat, kuna ta pole koos kahe eestlasega Prantsusmaal ühes tiimis kunagi varem pedaalinud ja see tundub huvitav.

“Klapime üksteisega päris hästi ning suudame kokku hoida ja võidu nimel ühiselt tööd teha. Väike lootus on, et keegi meist kolmest teeks 2016. aastaks hüppe profileeri. Tingimused on olemas ning koos peaksime olema päris tugev löögirusikas ja konkurentidele suhteliselt ebameeldivad vastased.”

Mihkel Räimest oli jätkuvalt huvitatud ka Etienne, kuid seal on mõned otsad veel lahtised, sest praegu pole kindel, kas järgmisel aastal ollakse esimeses või teises divisjonis, samas kui Räime prioriteet on ikkagi esimene divisjon.

“Muid võimalusi oli ka, kuid nende klubide tingimused ei olnud nii head, et oleksin huvitatud olnud,” rääkis Mihkel Räim, kes sügisel tegi head sõitu ka Hiinas oma endise klubi Amore Vita värvides.

“Amore otseselt lepingut ei pakkunud, kuid tõenäoliselt ei oleks sealt midagi head tulnud. Parem sõidan aasta veel Prantsusmaal ja eks edaspidi vaatab, kuidas tulemused on ja mis edasi saab,” võttis Mihkel Räim oma plaanid kokku.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 104 korda, sh täna 1)