VIDEO: SÜGi abituriendid panid õpetajad end õnnelikuna tundma (2)

Kui üle-eelmisel aastal panid Saaremaa ühisgümnaasiumi abituriendid õpetajad “Gangnam Style’i” tantsima, siis tänavu tantsivad nii õpilased kui ka õpetajad üheskoos muusikavideos Pharrelli “Happy” saatel.

“Selle video sõnum ongi see, et me kõik oleme õnnelikud,” lausus SÜG-i huvijuht Diana Õun, lisades, et see oli ka selles mõttes hea video, et sinna said noored hästi palju inimesi kaasata.

SÜG-i abiturientide videos löövad kaasa nii õpetajad kui ka õpilased. Küsimusele, kuidas õpetajatele video meeldis, vastas Õun, et nemad jäid väga rahule. “Tore idee ja midagi jälle teistmoodi,” märkis ta.

Noorte sõnul valiti looks just Pharrelli “Happy” seetõttu, et Saaremaa ühisgümnaasium on üdini positiivse, rõõmsameelse ja ühtehoidva kooliperega õppeasutus. “Kogu aeg ei käi tõsine õppetöö, aeg-ajalt annavad kõik endast maksimumi, et oleks täiega,” ütlevad nad.

Video ettevalmistused võtsid aega paar nädalat ja esmaesitlus oli koolis neljapäeval õpetajate päevaks võimu üleandmisel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 162 korda, sh täna 1)