Ametikooli aasta õpetaja on Jüri Vaga (2)

Õpetajate päeva eel kuulutati välja Kuressaare ametikooli tänavune aasta õpetaja, kelleks osutus kooli ehituspuusepa valdkonna eestvedaja Jüri Vaga.

“Jüri eestvedamisel on oluliselt tõusnud ehituspuusepa õppe tase Kuressaare ametikoolis,” on kirjas esildises, millega kool esitas Vaga ka üleriigilise aasta õpetaja aunimetuse nominendiks. “Jüri kohusetunne, erialane uhkus ning nõudlikkus on eeskujuks kolleegidele ja õpilastele. Õpilased hindavad Jüri Vaga õpetajatööd kõrgelt.”

Jüri Vaga õpetab ametikoolis ehitus-, ehitusviimistlus-, kinnisvarahoolduse, tisleri- ja mööblirestauraatori eriala õppijaid. Nende hulgas on nii põhikoolijärgseid, lihtsustatud õppekaval kui ka täiskasvanud õppijad.

Võimalusel seob Jüri õppetöö mitmesuguste teenuste pakkumisega kliendile, mis tähendab, et õppetöö käigus tegeletakse konkreetsete projektidega, mis aitavad saavutada nõutud õpiväljundeid ja annavad õpilasele valitud elukutsest parema ettekujutuse. Eelmisel õppeaastal olid suuremad projektid puhkenurga ehitamine Upa õppekompleksis, mänguväljaku atraktsioonide ehitamine Tuulte Roosi lasteaiale ja puudekuur Saaremaa invaühingule.

Taavi Tuisk

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 358 korda, sh täna 1)