Saaremaal on puudus füsioterapeutidest

HEA TÖÖKOHT: Kuressaare Perekodu juhataja Janne Tamme sõnul saab füsioterapeut nende juures kindlasti väga hea töökogemuse. Foto: Janek Ojasaar

HEA TÖÖKOHT: Kuressaare Perekodu juhataja Janne Tamme sõnul saab füsioterapeut nende juures kindlasti väga hea töökogemuse. Foto: Janek Ojasaar

Kuressaare Perekodu on füsioterapeuti otsinud kevadest saadik, kuid seni pole töölepakkujad endast teada andnud. Sama probleemi ees seisab ka Kallemäe kool, kus sel aastal tuleb hakkama saada koosseisulise füsioterapeudita. Uut taastusravi spetsialisti otsib ka Kuressaare haigla.

Kuressaare Perekodu juhataja Janne Tamm ütles, et pikaajalist töökogemust nad oma füsioterapeudilt ei ootagi. Küll on aga vajalik erialane kõrgharidus ja soov töötada lastega. Tamm lisas, et loomulikult on oodatud ka kogenud füsioterapeut, kuid see pole tööle võtmise eeldus.

“Kogemuse saab meilt väga hea,” rääkis Tamm, viidates, et Perekodus on esindatud kõik need lapsed ja probleemid, keda ja mida füsioterapeutidele teoorias on õpetatud. Lisaks on Perekodu füsioterapeudil võimalik end koolitustel täiendada. Tamme sõnul on senistelt füsioterapeutidelt ja praktikantidelt saadud positiivset tagasisidet.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 812 korda, sh täna 1)