Maanaised ootavad näputööle (1)

Foto: Sander Ilvest

Foto: Sander Ilvest

Hellamaa külakeskus ja MTÜ Muhu-Hellamaa Maanaisteselts kutsuvad kõiki käsitööhuvilisi osalema näputöö neljapäevadel.

“Tuleme kokku, teeme koos käsitööd ja õpime nippe,” ütles Hellamaa külakeskuse juhataja Tiina Jõgi (fotol).

Hiljuti sai selts uued, 1,5 meetrit laiad ja 12 tallalauaga kangasteljed Soomest, nüüd saavad naised keerulisi mustreid kududa. Maksma läksid kangasteljed üle 2000 euro, toetust saadi Kohaliku Omaalgatuse Programmist. 9. oktoobril juhendab ristpiste töötuba Meeli Oidekivi, 16. oktoobril kraasitakse, kedratakse ja korrutatakse ning 23. oktoobril punutakse Alliki Oidekivi käe all sukapaelu. Kuu viimasel neljapäeval juhendab kangastelgede töötuba Anne Kolk.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 459 korda, sh täna 1)