Valjala lapsed võivad õppida klaverit ja laulmist

Valjala lasteaia muusikaõpetaja Inga Rand ootab nii lasteaia kui ka algklasside lapsi oktoobrikuust muusikaringi individuaalõppele.

“Laste muusikaringi loomise tingis laste huvi laulmise ja klaverimängu vastu,” ütles Valjala lasteaia direktor Marina Tamm. Ta lisas, et kusagile huvikooli peab lapsevanem lapsi ise sõidutama, aga muusikaring tegutseb ju siinsamas Valjala alevikus.

Individuaaltunnid pikkusega 30 minutit toimuvad kord nädalas. Lapsed saavad muusikaringi tunnis oskusi ja teadmisi klaverimängu ja/või soololaulu valdkonnas. Klaverimängu ja laulmist õpetades arendatakse samu väljendusvahendeid, ainult töövahendid on erinevad: laulmises hääl ning pillimängus instrumendi tundmine ja käeline koordinatsioon.

Tunnid on tasulised ja täpsemat teavet saab õpetaja e-posti aadressil inga.rand@gmail.com, telefoninumbril 55 539 727 või lasteaia numbril 45 49 597.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 444 korda, sh täna 1)