Pihtla vallavalitsus müüs kontor-elamu õlletootjale

Pihtla vallavalitsus müüs Pihtla külas asuva kontor-elamu kohalikule õlletootjale Taako OÜ-le.

“Enampakkumine meil teatavasti ju ebaõnnestus,” tõdes vallavanem Jüri Saar. “Seetõttu müüsimegi otsustuskorras esimesele, kes taotluse tegi.”

1916 m2 suurune kinnistu, millel asub 320,6 m2 üldpinnaga hoone, maksis 10 000 eurot – sama oli ka enampakkumise alghind. “Kuna meie ladu on selles hoones olnud aastaid ning hoonele hakkas “kosilasi” tulema, oli vaja see hoone ära osta, et me lageda taeva alla ei jääks,” põhjendas naaberkinnistu ostu Pihtla õlut tootva Taako OÜ juht Arvet Väli.

Küsimusele, kas ta kavatseb õlletootmist laiendada, vastas Väli, et selline plaan on tal tõesti. “Selleks peab aga raha koguma, sest hoone on praegu väga kehvas seisus,” nentis ta. “Välisseinad tuleb renoveerida, uued katused teha, aknad välja vahetada, laed-seinad-põrandad – absoluutselt kõik. Päris kulukas ettevõtmine.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 591 korda, sh täna 1)