Leisi kool alustab laste rühmatreeningutega

Leisi keskkool alustab uut hooaega laste ujumistreeningutega. “Ujumine on sees ka kooli õppekavas, aga väga väikeses mahus, ning seda on ilmselgelt liiga vähe, kui meil on koolis selline luksus nagu oma ujula,” ütles Leisi keskkooli direktor Reeli Kõiv.

See oli Kõivu sõnul esimene asi, mida ta uuele ametikohale asudes märkas. “Lapsed saavad ujulat liiga vähe kasutada ja neil ei ole seni trennivõimalusi olnud,” kinnitas ta.

Nüüd on plaanis moodustada neli rühma: kolm algklassiõpilastest ja üks põhikooliealistest. Treeningud hakkavad toimuma kaks korda nädalas. Küsimusele, kas treeningtundides võivad osaleda ka õpilased väljastpoolt Leisi keskkooli, vastas direktor, et selle peale võib mõelda.

“Loomulikult võiks sihtgrupp laiem olla ja ilmselt annaks seda ka ajaliselt korradada,” arvas ta. Selleks oleks aga Leisi ujulasse lisatööjõudu vaja. Seni ujulainstruktorina töötanud Maie Erin otsustas tervislikel põhjustel loobuda.

Ujumisinstruktor-treenerina tööd alustav inimene on koolijuht Kõivu sõnul juba olemas, kuid lisaks otsitakse sama ametinimetusega töötajat, kes töötaks osalise koormusega. Samuti on plaanis nädalavahetusel ujula lahtiolekuaegu pikendada.

Leisi ujula alustab uut hooaega ilmselt 13. oktoobril.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 306 korda, sh täna 1)