Krimi

Varastati rahakott

Ööl vastu 24. septembrit varastati Kuressaares Aia tänaval asutuse ruumidest käekott koos dokumentide ja sularahaga. Kahjusumma suurus on selgitamisel.

Viskihimu läks kalliks maksma

Kohus määras kopsaka rahalise karistuse mehele, kes tänavu juunis lõhkus Kuressaare Ranna kaupluse akna ning varastas poest viskit ja lõhkus kassaaparaadi.

Jaan lõhkus akna 16. juuni õhtul ja võttis poest kaasa kaks 0,7-liitrist pudelit viskit Canadian Gold, kummagi maksumus 12,9 eurot. Saaremaa tarbijate ühistule tekitas ta lisaks kahju akna ja kassaaparaadi lõhkumisega, kokku 466 eurot. Tekitatud kahju tuleb tal hüvitada.

Lisaks peab ta aga maksma 675 eurot rahalise karistusena, 532 eurot sundraha ja 198 eurot kaitsjatasu.

Suvised peksjad kohtu all

Kohus karistas kahte peksjat rahalise karistuse ja tingimisi vangistusega.

63-aastasele Aavo Maripuule määras kohus 268-euro suuruse rahalise karistuse selle eest, et mees peksis 7. augustil kella 21 paiku oma ohvrit käte ja jalgadega, tekitades talle tervisekahjustuse. Tal tuleb maksta ka 120 eurot sundraha.

59-aastane Aare Merila tunnistati süüdi ja teda karistati kolme kuu pikkuse tingimisi vangistusega selle eest, et 30. juulil kella 16 paiku lõi ta teisele mehele rusikaga näkku. Merilale määrati 18-kuuline katseaeg.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 519 korda, sh täna 1)