Tehas tähendaks ümberehitusi (14)

Kaarma valda Kudjapele planeeritava betoonivabriku mõju Tööstuse tänavale hinnanud inseneribüroo jõudis järeldusele, et praegu ei vasta see küll betoonitehase vajadustele ega veotänavale esitatavatele nõuetele.

Kohalikud elanikud, kes on ettevõtja Margo Berensi planeeritava betoonitehase vastu, tellisid uuringu inseneribüroolt Stratum.

Stratum märkis, et Tööstuse tänav muutub pärast betoonitehase rajamist liigiliselt veotänavaks. Praegu Tööstuse tänav selleliigilisele tänavale esitatavatele nõuetele ei vasta. Tänav peaks olema laiem, samuti peaks see olema ehitatud vastavalt nõuetele ja jalgtee tuleks eraldada sõiduteest.

Hinnang on koostatud, lähtudes arendaja kinnitusest, et päevas lisandub tänava praegusele koormusele kuni 10 raskeveosõiduki sõitu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 321 korda, sh täna 1)