Tammega staadion võõrustab jalkatippe (2)

PALLIMURUL: Augustis tammega staadionil toimunud Orissaare koondise ja puitmajaehitajate vahelisel võistlusel oli Aivar Pohlak kohtuniku rollis, Andre Kuntsel esindas siis Orissaare mehi. Foto: Irina Mägi

PALLIMURUL: Augustis tammega staadionil toimunud Orissaare koondise ja puitmajaehitajate vahelisel võistlusel oli Aivar Pohlak kohtuniku rollis, Andre Kuntsel esindas siis Orissaare mehi. Foto: Irina Mägi

Täna kell 17 kohtuvad Orissaare staadionil sõprusmängus kohalik Orissaare Sport ja Eesti jalgpalli liidu tähtede meeskond. Enne kohtumist rõhutavad mõlemad pooled väljaku keskel kasvava tamme osa mängijate taktikavalikul.

“Tamm väljakul on kindlalt meie mees,” ütles Orissaare Spordi treener Andre Kuntsel. “Vastastel on kogemustepagas küll palju suurem, kuid tammega koos mängimise kogemust on jälle meil raudselt rohkem ja seda kavatseme ka ära kasutada.”

Allstarsi treener, Eesti jalgpalli liidu president Aivar Pohlak ütles, et legendaarne Orissaare tamm mängib kohtumises kindlasti väga olulist rolli. “Sisuliselt saab üks meeskond oma kaitsefaasis seda puud väga edukalt ära kasutada,” leidis ta. “Kui mängu lõpus on vaja, saab ühe keskkaitsja julgelt ette viia, sest tamm täidab selle rolli vajadusel ilusti ära.”

Orissaare meestel tuleb vastu seista väga nimekale seltskonnale, sest Eesti jalgpalli liidu tähtede meeskonnas jooksevad väljakule Mart Poom, Martin Reim, Marko Lelov, Argo Arbeiter, Janno Kivisild, Martti Pukk, Madis Kallas, Kristjan Leedo ja Georg Linkov.

Andre Kuntsel tunnistas, et Orissaare võistkonnale on see kindlasti suur au ja väljakutse selliste nimekate meeste vastu mängida. “Kuigi tegemist on sõpruskohtumisega, kus tulemus ei ole kõige tähtsam, tean, et Orissaare poisid annavad kindlasti väärilise lahingu ja loodavad ka head resultaati,” sõnas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 601 korda, sh täna 1)