Kes sobib aasta isaks? (8)

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond kuulutab koos Kadi raadio ja ajalehega Saarte Hääl juba kaheksandat korda välja Saare maakonna aasta isa konkursi. Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud kui ka organisatsioonid, omavalitsused ja firmad.

“Mul on ääretult hea meel, et üks kandidaat on juba esitatud,” rõõmustas naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Raili Nõgu, tuletades meelde, et valiku saab teha ainult nende meeste seast, keda on kandidaadiks seatud. “Nii et, saarlased, olge julged märkama ja kandidaate esitama!”

Saare maakonna aasta isa peab olema väärikas Eesti Vabariigi kodanik, ta peab olema rahvastikuregistris kirjas Saare maakonna elanikuna, kelle peres kasvab vähemalt kolm last, kes võivad olla ka kasu- ja võõraslapsed.

Kandidaate saab esitada 17. oktoobrini aadressil: Väljaku tn 5, Kuressaare 93811, Naiskodukaitse Saaremaa ringkond; ümbrikule märkida “Aasta isa”, või railin@neti.ee. Soovituskirja palutakse märkida kandidaadi haridus, amet ja ka hobid ning kandidaadi esitaja nimi ja kontaktandmed. Aasta isa tänuüritus toimub Kuressaare linnuses 7. novembril kell 15.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 001 korda, sh täna 1)