Politsei jätkab kadunud Sveni asukoha tuvastamist

Laupäeva õhtul Muhumaal oma kodust lahkunud ja kadunuks jäänud 23-aastase Sveni maastikuotsingud on küll lõppenud, kuid politsei proovib erinevaid infokilde kokku pannes rekonstrueerida mehe võimalikku liikumist saarel või saarelt välja.

Kopterit, abipolitseinikke, vabatahtlikke, jälituskoeri ja kohalikke elanikke hõlmanud maastikuotsingud kestsid kaks päeva tulemusteta. “Maastikul enam ei otsita, küll aga tegeldakse täiendavalt info kogumisega. Uuritakse, kes on näinud, kus ta liikunud on,” ütles BNS-ile Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment.

“Lisaks sellele on veel erinevaid meetodeid, mida kasutatakse, näiteks millised autod liikusid saarelt ära, milliseid pileteid osteti praamile. On päris palju erinevaid võimalusi ja maht on päris suur, mida kontrollida tuleb, et selgitada välja, kas ja kuhu ta liikunud on.”

“Politsei käsitleb seda juhtumit tervikuna. Võibolla on inimesel väga sügav personaalne põhjus, miks ta tahab lähedastest eemale hoida. Politseil on veel päris palju asju, mis vajavad täiendavat kontrollimist. Kui selgub, et teda tuleks otsida mõnest teisest kohast – on alust arvata, et ta on mõnes teises piirkonnas – siis alustatakse otsinguid ka mujalt,” selgitas Leesment.

Sven lahkus ome elupaigast laupäeval kella 21 paiku Muhu vallas Koguva külas. 23-aastane mees on 190 sentimeetrit pikk, blondide juuste ja saleda kehaehitusega. Praegu teadaolevalt olid mehel lahkumise hetkel jalas sinised teksapüksid, hallid botased ja seljas tume jakk.

Politsei palub kõigil, kes on meest näinud või omavad infot tema asukoha kohta, helistada telefoninumbril 5348 9666 või 110.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 571 korda, sh täna 1)