Orissaare Päikesekiire uus rühm vajab mänguasju (2)

Orissaare lasteaias Päikesekiir esmaspäevast avatud uus 3–4-aastaste rühm Siilid tunneb puudust korralikest mänguasjadest.

“Kui kellelgi on kodus seisma jäänud korralikke, terveid ja arendavaid mänguasju, lauamänge, raamatuid ning ei ole neid kellelegi anda või kuhugi panna, siis lasteaed võtab need rõõmsasti vastu,” ütles lasteaia hoolekogu esimees Ave Erikso, lisades, et tuua võib ka näiteks nukumööblit.

Praegu on suurim puudus poiste mänguautodest ja kõvade kaantega raamatutest, mida lapsed saaksid ise lapata.

Orissaare lasteaia direktori Saida Kuuse sõnul on uus rühm kenasti käivitunud. “Töö käib ja mööblist ega töövahenditest otseselt puudust ei ole,” lausus Kuusk, lisades, et muretsetud on uued söögilauad ja toolid on ka olemas.

“Aga kui kellelgi võimalust on, siis ootame õppevahendeid ja mänguasju veel,” kinnitas direktor. Paljud lapsevanemad on neile mänguasju juba ka toonud.

Lasteaiaõpetaja ja klassiõpetaja abi kohale laekus 17 avaldust Laimjalast, Muhust, Tallinnast, Orissaarest jm, neist 11 sooviavaldust õpetaja abi kohale.

Õpetaja abiks sai Marleen Võting, kes on ka varem lasteaias töötanud. Konkursi komisjon, koosseisus valla ehitusnõunik Martin Käärid, hoolekogu esimees Ave Erikso, lasteaiaõpetaja Astrid Võting, majandusjuhataja Leili Aau ja direktor Saida Kuusk, valis uueks õpetajaks Kadi Kuuskülli, kes asus tööle sõimerühmas.

Uues, 16 lapsest koosnevas rühmas on õpetajad Ülle Sülla ja Riin Rajanok. Orissaare lasteaias käib 60 last.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 359 korda, sh täna 1)