“Tehnoülevaatusel” osales üle 500 peolise (12)

Laupäeval Kuressaares Kaare tänaval toimunud “Tehnoülevaatuse” nime kandval üritusel pidutses korraldajate sõnul üle 500 inimese.

“Kohale tuli enam-vähem sama palju külastajaid, kui Facebookis registreeritud oli, veidi isegi rohkem,” ütles korraldaja Marko Kesküla. Facebookis oli end osalejaks märkinud 557 inimest.

Kesküla sõnul jätkuvad “Tehnoülevaatused” ka tulevikus ning rutiini pole peolistel põhjust karta: “Proovime iga kord midagi huvitavamalt ja teistmoodi teha.” Järgmine pidu on plaanis Saaremaa ralli ajal.

Marko Kesküla tõdes, et “Tehnoülevaatusel” tuli ette ka mõningaid soovimatuid intsidente. “Sellise rahvamassi puhul mõni olukord ikka tekib, aga midagi tõsist ja inetut õnneks ei juhtunud. Turvafirma tegi oma tööd korralikult ja politsei hoidis ka üritusel silma peal,” lisas Kesküla.

Kesküla sõnu kinnitas Kuressaare politseijaoskonna piirkondliku politseitöö juht Meelis Juhandi: “Politseile teadaolevalt oli osalejate hulk suur, mistõttu pöörasime ka meie üritusel toimuvale ja osalejatele suuremat tähelepanu.” Juhandi lisas, et peoga seoses eraldi väljakutseid politseile ei tehtud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 928 korda, sh täna 1)