Klubi kinkis koolile 400 paari kaitseprille

Eile kinkis Lions-klubi LC Tallinn-Eesti I Kuressaare ametikoolile 400 paari kaitseprille.

“Prillid saatis meie vaderklubi Helsinki-Herttoniemi ja tegu on teise samalaadse saadetisega,” ütles prillid üle andnud Lions-klubi liige Peeter Saar. “Mullu kinkisime enamiku Tallinna koolidele, väike osa jõudis ka Kuressaare ametikooli. Eesmärk on, et need läheksid asja ette.”

Ametikooli direktor Neeme Rand lausus, et koolil on kingituse üle väga hea meel. “Ohutuse tagamine on töökodades läbi viidavas õppetöös väga tähtis. Kaitseprillid kuluvad ja vajavad ikka väljavahetamist. Saame osa prillidest anda ka Saaremaa ühisgümnaasiumi ja Kuressaare Vanalinna kooli õpilaste käsutusse, kes käivad Upal meie majas tööõpetustundides,” märkis Rand.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 286 korda, sh täna 1)