Kätlin Poopuu pälvis päästeteenistuse medali (3)

TUNNUSTATUD: Kätlin Poopuu (vasakul) koos Lääne päästekeskuse Pärnumaa ennetaja Katrin Zagorskiga. Foto: erakogu

TUNNUSTATUD: Kätlin Poopuu (vasakul) koos Lääne päästekeskuse Pärnumaa ennetaja Katrin Zagorskiga. Foto: erakogu

Neljapäeval andsid siseminister Hanno Pevkur ja päästeameti peadirektor Kuno Tammearu Tallinnas Lillepaviljonis toimunud pidulikul aktusel, mis oli pühendatud Eesti organiseeritud tuletõrje 95. aastapäevale, tunnustust väärinuile kätte päästeteenistuse aumärgid. Medali sai ka Lääne päästekeskuse ennetustöö saarlasest vanemspetsialist Kätlin Poopuu.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kais ütles, et Kätlin Poopuu sai päästetöö medali märkimisväärse panuse eest ennetustöösse.

“Kolleegid ja koostööpartnerid hindavad Kätlinit kõrgelt. Lisaks oma igapäevatööle on ta ennetustööga “nakatanud” paljusid vabatahtlikke ning tema eestvedamisel on Saaremaal kujunenud väga mitmekülgne ja suur ennetusmeeskond, kus osalevad nii kutselised kui ka vabatahtlikud päästjad,” rääkis Kais.

“Töö kõrvalt on Kätlinil mahti olnud ka magistriõpinguteks, mis omakorda on rikastanud tema õpetamismeetodeid ja võtteid ennetustöös,” lisas pressiesindaja. Tema sõnul jätkub Kätlinil lennukaid ideid ja mõtteviis on tal selline, et kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.

Kätlin Poopuu tunnistas, et see oli väga meeldiv üllatus ja suur au. “Ma mäletan oma esimest päeva tööl, kui Margus Lindmäe tutvustas komandot, autosid ja päästjaid. See uhke tunne kuuluda nende ridadesse ei ole kuhugi kadunud. Mulle meeldisid väga meie peadirektori sõnad, et igaühe kaasabil saame luua turvalisema kogukonna,” kirjeldas ta oma tundeid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 457 korda, sh täna 1)