Ühisettevõtmised annavad uut energiat

REISILE: 14 aastat pensionäride ühendust juhtinud Helga Nurmekannul jagub tarmukust ja südikust suurearvulist ühendust ikka ja jälle kusagile kaasa kutsuda, midagi tegema meelitada. Foto: Irina Mägi

REISILE: 14 aastat pensionäride ühendust juhtinud Helga Nurmekannul jagub tarmukust ja südikust suurearvulist ühendust ikka ja jälle kusagile kaasa kutsuda, midagi tegema meelitada. Foto: Irina Mägi

Ülehomsel vanavanemate päeval täname hallipäiseid memmesid ja taate, kes on andnud oma panuse meie ühiskonna ülesehitamisse ja osalevad praegugi aktiivselt seltsitegevuses. Üksnes Kuressaare pensionäride ühendus koondab üle 700 tarmuka liikme.

“Tule meiega Läti reisile, siis saad inimestega vestelda ja ilma näha.Rännuhuvilisi tuleb Kärlalt, Saiklast, Mustjalast, Leisist, Muhust ja Kuressaarest,” kutsus Kuressaare pensionäride ühenduse juht Helga Nurmekann ajakirjanikku seltsitegevusest osa saama ja naaberriiki kaema.

Lõikuskuu viimasel nädalavahetusel sai sõit teoks. Giid Ants Kangur alustas marsruudi tutvustamist muheda huumoriga. Heatujulistel eakatel inimestel, kes juba hommikul kella kuueks Kuressaare bussijaama juurde jalutanud või maalt autoga tulnud, läheb meeleolu veelgi paremaks.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 370 korda, sh täna 1)