Endine politseimaja pannakse müüki tuleval aastal

Kuressaare peatänava ääres asuvas ja Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsile (RKAS) kuuluvas endises politseimajas pole pärast aastatagust rõduvaringut midagi toimunud. Nüüd kavatseb RKAS maja järgmisel aastal avalikul enampakkumisel maha müüa.

RKAS-i pressiesindaja Madis Idnurm ütles, et aeg-ajalt on hoone vastu huvi tuntud, kuid tegelik ostuhuviliste ring selgub vahest alles pärast müügi väljakuulutamist. “Siis tehakse teatavaks ka maja alghind,” sõnas Idnurm.

Ühe võimaliku huvilisena võib näha Lossi tänava ääres juba praegu üsna palju kinnisvara omavat OÜ Arensburgi. Firma esindaja Terje Nepper ütles Saarte Häälele, et kindlasti hoiavad nad toimuval pilku peal ja neil on ka ideid, mida väga kehvas seisus hoonega teha annaks. Täpsematest plaanidest Nepper veel rääkima ei soostunud. Samas märkis ta, et kõik sõltub ka hinnast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 438 korda, sh täna 1)