Rainer Antsaar: politseinikud peavad autodest välja tulema (6)

KRIMINAALPOLITSEI JUHIST SAARE MAAKONNA POLITSEIJUHIKS: Kui vaja, lähevad ka kriminaalpolitseinikud tänavatele korda pidama, ütleb uus politseijuht Rainer Antsaar. Foto: Irina Mägi

KRIMINAALPOLITSEI JUHIST SAARE MAAKONNA POLITSEIJUHIKS: Kui vaja, lähevad ka kriminaalpolitseinikud tänavatele korda pidama, ütleb uus politseijuht Rainer Antsaar. Foto: Irina Mägi

“Nii-öelda kuumadel aegadel saab linnapildis kindlasti rohkem politseinikke näha, see tähendab ka senisest enam jalgsipatrulle,” lubab 1.oktoobrist Kuressaare politseijaoskonda juhtima asuv Rainer Antsaar, kes seni juhtis Lääne prefektuuri kriminaalbüroo Kuressaare kriminaaltalitust.

Millised muutused Saare politseid 1. oktoobrist ees ootavad?
Seni asusid Saaremaal Lääne prefektuuri korrakaitse-, kriminaal-, piirivalve- ning kodakondsus- ja migratsioonibüroo struktuuriüksused. Kõigi nelja valdkonna juhid allusid Pärnus asunud büroojuhtidele, kes omakorda allusid prefektile. Nii oli see igas maakonnas.

1. oktoobrist on Saaremaal ainult üks üksus, Kuressaare politseijaoskond, mis jaguneb kaheks talituseks. Üks on ennetus- ja menetlustalitus, kuhu kuuluvad piirkonna- ja noorsoopolitsei, praegune kriminaaltalitus ning kodakondsus- ja migratsiooniteenistuse ametnikud. Seda talitust hakkab juhtima Kaido Vahter. Teine on patrulltalitus, mida oktoobrist juhib Matis Sikk.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 736 korda, sh täna 1)