Uuendused nõuavad ohvreid (1)

Ikka on nii, et kui kuskil midagi uuendatakse, leidub inimesi, kes seetõttu otseselt kannatavad. Nii on ka Kuressaares tekkinud olukord, kus taksojuhid ei poolda elektriautode taksoturule tulekut. Viimaste sõidukulud on oluliselt väiksemad, mistõttu taksojuhid kardavad, et elektritaksode hindadega nemad konkureerida ei suuda. Või siis tuleb endalegi väiksem auto muretseda.

Taksojuhid leiavad, et odavamad, ent ebamugavamad ja väiksemad elektritaksod tõrjuvad suuremad taksod turult üldse välja, mille tõttu kannataksid ka kliendid.

Samas tundub ebatõenäoline, et vajadus suuremate taksode järele kuhugi kaob. Samuti tekitab küsimusi see, kas kliendid elektritaksod üldse omaks võtavad, kui need tõepoolest nii ebamugavaks osutuvad.

Juhul, kui elektritaksod saarele aga jõuavad ning need nii ebamugavad ja ebapraktilised polegi, tuleb praegustel taksojuhtidel tõenäoliselt ümber orienteeruda. Inimest peetakse ju kohanevaks olendiks ja klienti kuningaks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 291 korda, sh täna 1)