Timo Eichfuss treenib Rockiga

Seni on veel klubita korvpallur Timo Eichfuss, kes on saarlasi abistanud näiteks Saarte mängude korraldamisel.

Kuna lepingul pole veel allkirja, siis ei saa ka sajaprotsendiliselt väita, et korvpallur Timo Eichfuss jätkab Tartu Rockiga, kuid praegu treenib muhulane Eichfuss endises klubis ja valmistub seal ka hooajaks.

“Paar võimalust oli ka piiri taga, aga need polnud nii head pakkumised, et minna,” tunnistas Timo Eichfuss. “Vorm on praegu täitsa korralik. Jalad on väheke väsinud ja kanged, aga küll see üle läheb.”

Suvi oli Eichfussil töine, korvpallikoondisega toimusid tõsised treeningud ja mängiti mitmeid sõpruskohtumisi. “Koondisesuvi oli täitsa hea,” tõdes ta, lisades, et trennid olid kõvad.

“Kahju ainult, et ei saanud alguses täielikult sajaprotsendiliselt mängida, kuna reie tagalihas tegi muret. Paneksin oma sooritustele hindeks korraliku neli pluss.”

Peagi algaval hooajal on Timo Eichfuss seadnud eesmärgiks võtta kindlasti võimalikult palju võite ja loomulikult hästi mängida. “Eks hooaeg näita, kas olen mullusega võrreldes ka paremaks läinud,” lausus korvpallur.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 150 korda, sh täna 1)