Kärla vallasekretär on Liis Lepik (1)

Eile alustas Kärla vallasekretärina varem siseministeeriumis regionaalhalduse osakonnanõunikuna töötanud Liis Lepik (fotol), kes valiti välja viie kandidaadi hulgast.

“Saaremaale tulek oli mul isiklikel põhjustel pikas perspektiivis kogu aeg plaanis, nüüd avanes sobiv võimalus Kärla vallasekretäri ametikoha näol,” ütles Lepik. Ta lisas, et kuna on ka varem vallasekretärina töötanud, siis ta teab, milline amet see on.

“Ootan, et töö oleks piisavalt väljakutseid esitav ja mitmekülgne,” märkis Lepik. “Arvestades seda, et ees ootavad valimised ja ühinemine, on nendega seonduvad teemad ilmselt esimesena päevakorral.”

Siseministeeriumis töötas Liis Lepik kohalike omavalitsuste valdkonnas pisut üle aasta. Tema töö oli peamiselt seotud KOV-e puudutava õigusloome ja ühinemistega, seega saab ta omandatud teadmisi väga edukalt ka uuel ametikohal rakendada.

Enne siseministeeriumi töötas Lepik üle kahe ja poole aasta Pärnumaal Varbla vallas vallasektärina. Pärit on ta Pärnumaalt Koonga vallast ning lõpetanud Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja Tartu ülikoolis õigusteaduskonna magistrikraadiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 286 korda, sh täna 1)