Kahte korterit tahab üürida 21 soovijat (1)

Eile oli viimane päev, mil sai esitada taotlusi kahe munitsipaalkorteri üürimiseks. Kuressaare linnavalitsuse sotsiaalhoolekande spetsialist Monika Sarapuu ütles Saarte Häälele, et kolmetoalise korteri peale esitati seitse ja kahetoalisele neliteist taotlust.

Sarapuu selgitas, et reeglina annab linn munitsipaalkortereid üürile eluasemeprobleemidega inimestele.

Pered, kes kortereid üürima hakkavad, selguvad Sarapuu sõnul kolmapäeval, mil tuleb kokku munitsipaaleluruumide üürile andmise komisjon. Sarapuu lisas, et üldiselt on munitsipaalkortereid saanud üürida pered, kus on alaealised lapsed.

Mõlemad korterid asuvad Tallinna tänav 68 majas ning on linnavalitsuse kodulehe andmetel kõigi mugavuste ja keskküttega. Üürimäär on 1,09 eurot kuus ühe ruutmeetri põrandapinna kohta, lisanduvad kommunaalmaksed.

Kolmetoalises korteris on üldpinda 57 m2 ja kahetoalises 47,6 m2. Suuremale korterile võisid ühisavalduse esitada ka kaks väikest leibkonda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 758 korda, sh täna 1)