Miks ma kogun karusid?

KAJA JA KARUMIID EHK KARUDE PÜRAMIID: Kõik mõmmikud nende omaniku Kaja Tampere kõrvale ei mahtunud ja kõik pole tal ka kodus. Foto: Ave Tampere

KAJA JA KARUMIID EHK KARUDE PÜRAMIID: Kõik mõmmikud nende omaniku Kaja Tampere kõrvale ei mahtunud ja kõik pole tal ka kodus. Foto: Ave Tampere

Enamik inimesi kogub midagi lapsest saati: kommipabereid, kleepse, marke-märke, kive ja puupulki, etikette jm träni. Mina kollektsioneerin karusid. Füüsiliselt on mul neid kodus, kontoris, autos ja suvekodus kokku natuke üle 300.

Lisaks olen teinud internetti blogi (http://www.karumomm.blogspot.com) ja kollektsioneerin nüüd valdavalt karusid ja karudega seotud olukordi, esemeid, juhtumeid virtuaalselt. Põhjus, miks hobi kodusest-tubasest riiulist interneti avarustesse kolis, on lihtne: karud, eriti kui nad on karvased, koguvad tolmu ja nõuavad füüsilist pinda. Ja kui neid on su kodus sadu, siis kipub inimestele elamisruumi napiks jääma.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 380 korda, sh täna 1)