Emade klubi alustas hooaega (1)

Auriga keskuse lastemängutoas Pillerkaar kolmapäeviti kogunev emade klubi saab alanud hooajal nii esmaabialast nõu kui ka võimlemissoovitusi.

Pillerkaari mängutoa perenaise Eliis Paimre (fotol) sõnul on möödunud nädalal kolmandat hooaega alustanud emade klubis septembris-oktoobris iga nädal uus külaline. Näiteks tuleb esmaabist rääkima kiirabitöötaja Mare Kirr, võimlemisest aga treener Vika Viss. Emadega on lubanud kohtuda nii MTÜ Meelespea esindaja, käsitöömeister Kirsi Tigu kui ka Renate Pihl eralasteaiast Naerusuu.

“Massöörid ja beebidega võimlejad käivad meil igal aastal, sest nende klientuur ju vaheldub,” ütles Paimre.

Paimre tõdes, et klubil kindlat liikmeskonda polegi – tuleb see, kes soovib, ja siis, kui on mahti. Mängutoa perenaise kinnitusel on klubi emadele tasuta – midagi maksma selle eest ei pea, samuti pole kohustust lapsi mängutuppa mängima tuua.

“Kui kolm aastat tagasi alustasin, oli mu mõte see, et emadel, kes on lastega kodus ja kuigi palju kuskil ei käi, on klubi väga hea põhjus kodust välja tulla,” lausus Paimre. “Siin saab uusi tutvusi ning kuulata ja jagada kogemusi, nõuandeid ja näpunäiteid. Ja kui lapsed kaasa tulevad, saavad ka nemad omavahel tuttavaks.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 955 korda, sh täna 1)