SKK projektijuhiks sai Ivar Ansper (1)

Oktoobri alguses alustab Saarte koostöökogus projektijuhina Ivar Ansper.

Koostöökogu tegevjuhi kt Terje Ausi sõnul on Ivar Ansper sündinud ja elab ka praegu Saaremaal. Ta on omandanud magistrikraadi Tartu ülikoolis loodusgeograafina. Ansper on töötanud Orissaare vallavalitsuses ehitus- ja keskkonnanõunikuna ning alates 2010. aastast keskkonnainvesteeringute keskuses projektikoordinaatorina.

Projektijuhina on tema põhiline ülesanne Saarte koostöökogu tegevuspiirkonna arengustrateegia väljatöötamine perioodiks 2014–2020. Strateegia peab olema PRIA-le esitatud hiljemalt 30. aprilliks 2015 ning põllumajandusministeerium peab olema strateegiate heakskiitmise otsused teinud hiljemalt tuleva aasta 31. detsembriks. Heakskiidetud strateegia alusel saab tegevusgrupp kuulutada avatuks projektitoetuse taotlemise voorud.

Saarte koostöökogu jätkab seega oktoobrist kolme inimesega: tegevjuhi kohustes Terje Aus, nõustaja Sulvi Munk ja projektijuht Ivar Ansper.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 824 korda, sh täna 1)