Enerpoint Saarest sai Ouman Estonia (1)

Kuressaares 1998. aastast tegutsev kütte- ja ventilatsiooniautomaatikat tootev tehas Enerpoint Saare OÜ jätkab septembrist Ouman Estonia OÜ-na.

Hooneautomaatika seadmete projekteerimisele ja tootmisele ning energiasäästuteenustele spetsialiseerunud Oumani kontsern planeerib ettevõtte teatel lähiaastatel märkimisväärset kasvu. Peamine tegutsemispiirkond on praegu ja ka edaspidi Läänemere regioon. Ettevõte on uuendanud oma äristrateegiat ja organisatsioonilist ülesehitust. Sellega seoses uueneb Oumani bränd nii sisult kui ka vormilt.

Oumani kontserni tegevjuhi Matti Lipsaneni sõnul usuvad nad, et nende toodete ja teenuste kõrge kvaliteet ning paindlik teeninduskultuur aitavad arendada praegusi ja luua uusi kliendisuhteid. Arvestatava konkurentsivõime kindlustab tema sõnul professionaalne tootearendus, kuhu suunatakse käibest 8,5%. Vaatamata ebakindlusele maailmamajanduses kasvab Oumani käive sel aastal 10%, jõudes 33 miljoni euroni.

Oumani nime ja kaubamärgi alla on koondunud Enerpoint, Ekonor ja Ouman. Ettevõtted asuvad Soomes, Rootsis, Eestis ja Venemaal. Oumani kontsernis töötab 270 inimest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 422 korda, sh täna 1)