Veiko Õunpuu otsib oma filmi Saaremaa viikingeid (5)

Saaremaalt võrsunud režissöör Veiko Õunpuu otsib oma uude mängufilmi “Roukli” nn viikingitüüpi Saaremaa mehi. Filmivõtted toimuvad Saaremaal ja eelnev filmikogemus ei ole üldsegi oluline.

Ettevõtmisega seotud kino Sõprus programmijuht Tiina Savi selgitas, et nad otsivad ühes Veikoga tema uue filmi “Roukli” jaoks tõepoolest just viikingi moodi Saaremaa mehi. Tegu on tema sõnutsi umbes kümnemehelise massistseeniga, mille jaoks vajatakse viikingeid meenutavaid heledapäiseid, habemes ja pikkade juustega mehi. “Või lihtsalt suuri, väga tugevaid mehi.”

Eriline boonus on, kui mehed oskavad ka ratsutada, aga see ei ole kindlasti vältimatu tingimus.

Stseen, mille jaoks Saaremaa viikingeid otsitakse, filmitakse üles juba 5. või 6. oktoobril Salme vallas ja filmimise jaoks meestelt eraldi ettevalmistust ei nõuta. Tegemist ei ole asjaosaliste kinnitusel keerulise võttega.

Kõigile filmis osaleda soovijatele, kes nendega ühendust võtavad, on filmitegijad valmis täpsemat infot jagama. Savi sõnul on kindlasti tegemist väga põneva ja värvika kogemusega ning filmis osalejaid ootab edaspidi ka kutse loodetavasti juba selle aasta lõpus valmiva filmi esilinastusele. “Soovitame kõigil huvilistel meiega julgelt ühendust võtta,” kutsus Tiina Savi.

Asjast huvitatutel paluvad filmitegijad saata oma foto ja andmed e-posti aadressil roukli.film@gmail.com või tulla tuleval esmaspäeval Kuressaare linnateatris toimuvale filmi pürgijate ülespildistamisele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 269 korda, sh täna 1)