Ühendvald saab riigilt tasuta kontorihoone

Ühinevad Kaarma, Lümanda ja Kärla vald saavad riigilt tasuta oma käsutusse Kuressaares Marientali tee 27 asuva kinnistu, mis praegu kuulub maanteeametile.

Praegu kasutab Kaarma vallavalitsus hoonet maanteeametiga sõlmitud rendilepingu alusel, samas hoones asuvad ka liiklusregistri Kuressaare büroo ja muud maanteeametile vajalikud kontori- ja tehnilised ruumid. Hoone pind on 2373,1 m2, millest on vallavalitsuse kasutuses 734,55 m2 ja maanteeametil 1638,34 m2.

Juunis esitas Kaarma vald taotluse kinnistu ja büroohoone otsustuskorras tasuta võõrandamiseks. Siiski vajab maanteeamet ka edaspidi büroopinda ligikaudu 500 m2 ulatuses hoone kogupinnast. Kaarma vald kinnitas, et nad on valmis maanteeametile vajalikke ruume soodustingimustel rentima.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 581 korda, sh täna 1)