Orissaare lastekaitsespetsialist on Liia Ots (5)

Esmaspäevast töötab Orissaare lastekaitsespetsialistina varem Muhu muuseumis ürituste korraldajana tegutsenud Liia Ots (fotol). Avaldusi laekus konkursile seitse, vestlusvooru kutsuti viis inimest.

“Töövestlused kõigi viie kandidaadiga olid väga meeldivad, kõik kandidaadid olid tugevad ja väga sobilikud,” ütles Orissaare vallavanem Vello Runthal, lisades, et kahjuks pole vallavalitsusel võimalik viit lastekaitsespetsialisti tööle võtta. “Soovin kõigile osalenutele edu ja vahvaid uusi väljakutseid.”

Komisjoni lõpliku otsusega valiti lastekaitsespetsialistiks Liia Ots. “Mina olen valikuga väga rahul,” kinnitas Runthal, kelle sõnul on Liia kohusetundlik, püüdlik, õppimishuviline ja igati tubli noor inimene.

Muhus elav Liia Ots ütles, et kuna ta õpib praegu Pärnu kolledžis sotsiaaltööd, siis tundis, et on jõudnud sellesse punkti, et tahaks sellega, mida ta koolis õpib, ka igapäevaselt tegeleda. “Võtan rahulikult ja panen teooriat praktikaga kokku, sest praegu mul töökogemus sel erialal ju puudub,” lausus ta.

Liia Ots on lõpetanud Kuressaare ametikooli sotsiaalhoolduse erialal ja õppinud ka TÜ Viljandi kultuuriakadeemias. Eelnevalt töötas valla lastekaitsespetsialistina Aina Sepp, kes siirdus pärast Tiiu Mägi pensionile minekut sotsiaalnõuniku ametisse.

Uue lastekaitsespetsialisti valimiskomisjoni kuulusid valla sotsiaalnõunik Aina Sepp, sotsiaalhooldaja Janne Metsma, vallavanem Vello Runthal ja vallasekretär Anne Saar.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 798 korda, sh täna 1)