Head lasteaia-aastat!

Karu-Kati rolli elas Ristiku lasteaia aktusel sisse Päikesekiirte õpetaja Kristiine Ivalo. Foto: erakogu

Karu-Kati rolli elas Ristiku lasteaia aktusel sisse muusikaõpetaja Meeli Reek. Foto: erakogu

Just selline suurelt ja värviliselt kirjutatud tervitus lastele ja õpetajatele paistis juba kaugele Kuressaare Ristiku lasteaia saali akendelt. “Seda pean vist teile ette lugema,” arvas Ristiku lasteaia Liblikate rühma õpetaja Piret Mägi.

“Ei, mina oskan!” hüüdis 5-aastane Tauri ja vuristas toreda soovi kogu rühmale ette. See oli küll vahva üllatus!

Ristiku lasteaia tarkusepäeva aktuse avas Mõmmi oma beebiga ning sõprade Karu-Kati ja Rebase-Reinuga. Rebase-Rein viskas oma nalju, Karu-Kati tegeles aga tõsisemate asjadega, nagu näiteks tähed. Lõbusa laulu nädalapäevadest ja mängu õpetasid nad lastele ka.

Aktuse lõpetasid lasteaia direktor Monika Talistu heade soovidega ja Karu-Kati suure õunakorviga.

Teadagi tahavad kooli minna ja targaks saada kõige rohkem lasteaialapsed. “Ma lähen varsti KOOLI,” teatab vastutulev sõimelaps ja seda öeldes läheb tal selg sirgu, nägu tähtsaks ja ta tõesti paistab suur.

Monika Talistu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 394 korda, sh täna 1)