Nasva klubis tunnustati tublisid haridustöötajaid (FOTOD)

TÄNU TEHTU EEST: Vallavolikogu esimehelt Urmas Lehtsalult võtab tänukirja vastu Aste lasteaia direktor ja muusikaõpetaja Maarika Ellermaa. Tagaplaanil ürituse korraldaja, veel viimaseid päevi valla hariduse ja noorsoo vanemspetsialist Ilme Õunapuu. Foto: Irina Mägi

TÄNU TEHTU EEST: Vallavolikogu esimehelt Urmas Lehtsalult võtab tänukirja vastu Aste lasteaia direktor ja muusikaõpetaja Maarika Ellermaa. Tagaplaanil ürituse korraldaja, veel viimaseid päevi valla hariduse ja noorsoo vanemspetsialist Ilme Õunapuu. Foto: Irina Mägi

Tarkusepäeval toimus Nasva klubis traditsiooniline Aste põhikooli ja lasteaia töötajate tunnustusüritus.

Üritusega tänati ühtlasi neid Kaarma valla tublisid inimesi, kelle igapäevatöö on seotud lastega, nende õpetamise või abistamisega igapäevastes tegemistes.

Seekord said pikaajalise ja kauaaegse töö eest vallavalitsuse tänukirja, märkmiku ja lillekimbu viis õpetajat: Aste põhikooli direktor Ulvi Valge, (25 aastat pedagoogilist staaži), Aste lasteaia direktor ja muusikaõpetaja Maarika Ellermaa (25 aastat), õpetaja Helle Lipu (35 aastat), lasteaiaõpetaja abi Svetlana Väli (35 aastat) ja lasteaiaõpetaja Gerda Pihel (40 aastat).

Tervituskõne pidasid tänavuse ürituse korraldaja, veel viimaseid päevi Kaarma valla hariduse ja noorsootöö vanemspetsialistina töötav Ilme Õunapuu ja vallavolikogu esimees Urmas Lehtsalu, kellel endal õpetajatöökogemusi 21 aastat.

Urmas Lehtsalu meenutas oma kooliaega, muheledes, et alati ei pruugi kooliajal oivik olla, vaid ka krutskeid täis koolijütsist saab tulevikus asja küll.

Ilme Õunapuu, kes on samuti kolm aastat kooliõpetajana ja aasta lasteaiaõpetajana töötanud, tänas kõiki südamega tehtud vastutusrikka töö eest. Ta märkis, et kõrvalseisjail on küll lihtne õpetajat kritiseerida, aga vähesed neist ütlejaist saaksid selle ametiga ise hakkama.

Õpetajad, lasteaiatöötajad, koka- ja koolitädid, samuti bussijuht, ilma kelleta kooli- ja lasteaiaelu ei toimuks, said tänuks lilleõied. Kõik pedagoogid said märkmiku.

Pärast ametlikku osa esines meeleoluka kavaga seitse kena nooruslikku meest ansamblist Sõstrad (juhendaja Veikko Lehto). Kuna see oli esimene kokkusaamine uue kooliaasta alguses, möödus viimane osa üritusest tordiga maiustades ja suvemuljeid vahetades.

Tänavu toimus tänuüritus Nasva klubis, kuna paljud õpetajad ei olnud selles majas veel käinud, seega oli hea võimalus klubiga tutvumiseks. Tänuüritus oli järjekorras juba kuues.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 099 korda, sh täna 1)