Koostöökogu projektijuhi kohale on 20 soovijat

Saarte koostöökogu projektijuhi kohale kandideerib 20 inimest, kelle hulgast tehakse valik tõenäoliselt järgmisel nädalal.

Saarte koostöökogu tegevjuhi kohustäitja Terje Aus ütles, et vestlusvoor kandidaatidega toimub sel reedel ja lõpliku valiku teeb juhatus tõenäoliselt järgmisel nädalal.

Ajutise tähtajalise lepinguga tööle võetava projektijuhi ülesanne on koostöökogu arengustrateegia koostamise juhtimine kuni arengustrateegia heakskiitmiseni põllumajandusministeeriumi poolt. Arengukava peab olema ministeeriumile esitatud hiljemalt 30. aprilliks, millele järgneb hindamine ja kava heakskiitmine augusti lõpuks.

Uue arengukava esimene taotlusvoor avaneb 2015. aasta teises pooles.

Üle viie aasta Saarte koostöökogu tegevjuhina töötanud ja 1. augustil sellelt kohalt lahkunud Koit Keldri asemele praegu uut inimest otsima ei hakata.

Koostöökogus tegevjuhi kohuseid täitev nõustaja Terje Aus ütles, et uue tegevjuhi saab Saarte koostöökogu järgmise aasta teises pooles, kui taotlusvoorud uuesti avanevad. “Siis moodustame kindlasti oma meeskonna kolmest inimesest ilmselt nii, et on kaks nõustajat ja üks tegevjuht,” rääkis Terje Aus.

Saarte koostöökogu on 2006. aastal loodud ettevõtete, mittetulundusühingute ja kohalike omavalitsuste ühendus. Organisatsiooni peamine eesmärk on toetada kultuuri ja keskkonda, mis aitab kaasa kohaliku ettevõtluse arengule ning parandab teadmisi ja toimetulekuvõimet Saare maakonnas.

Praegu on Saarte koostöökogus 87 liiget, sh 15 kohalikku omavalitsust, 23 ettevõtet ja 49 mittetulundusühingut.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 329 korda, sh täna 1)