Madis Kallas on meie mees Zürichis (10)

Kuressaare abilinnapea Madis Kallas on Euroopa meistrivõistluste ERR-i kommentaatorina Zürichis. Kümnetunnised ja pikemadki tööpäevad täidavad abilinnapea puhkuse.

Euroopa meistrivõistluste ülekannete üks kommentaatoreid Madis Kallas ütles, et tema jaoks on võistlused alanud väga positiivselt. “[Marek] Niidu, [Rasmus] Mägi ja [Gerd] Kanteri teisipäevased tulemused andsid positiivse fooni kõigele,” kinnitas Kallas. “Kõige rohkem elan muidugi kaasa saarlastest sportlastele. Marek Niidu eilne täistabamus andis minulegi jõudu,” kinnitas abilinnapea Saarte Häälele.

Kallase sõnul on tööpäevad Zürichis kümnetunnised ja pikemad. “Teisipäeval oli hommikupoolikul viis tundi kommenteerimist, siis väike vahe ja veel viis tundi otsa,” kirjeldas Kallas. “10 tunnist 8 oli seejuures otseülekande kommentaari.” Kolmapäevane tööpäev kujunes tema sõnul veelgi pikemaks, sest meistrivõistluste programm on väga tihe.

Kuressaare abilinnapea Madis Kallas on linnavalitsuse tööst ametlikult 10-päevasel puhkusel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 775 korda, sh täna 1)