Esimese klassi lapse toetus

1. septembril 1. klassi minevale koolilapsele saab vallalt toetust taotleda juba praegu. Kooliminekutoetust ehk nn ranitsatoetust on õigus saada ühel lapsevanemal juhul, kui tema oma elukoht ja esmakordselt kooli mineva lapse elukoht on rahvastikuregistri andmetel 1. jaanuari 2014 seisuga Kaarma vald.

Toetust saab taotleda vormikohase avaldusega (blanketi leiab valla kodulehelt www.kaarma.ee üldinfo alt alajaotusest “Blanketid”). Taotlus tuleb valla sotsiaalosakonnale esitada hiljemalt jooksva aasta 5. septembriks.
Kooliminekutoetuse avaldused vaadatakse läbi 10. septembriks. Maksmise otsustab komisjon ja otsuse kinnitab vallavalitsus. Toetuse tingimustele mittevastavad taotlused tagastatakse koos selgitusega taotluses märgitud aadressil.

Kooliminekutoetuse suurus on 2014. aastal 130 eurot.

Info: sotsiaaltöö vanemspetsialist Ervin Raudsik, tel 45 20 456 või 51 988 173.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 459 korda, sh täna 1)