Suurpered lustisid Torgus

Möödunud nädalavahetusel oli Torgu koolimaja taas lapsi täis, sest Saaremaa lasterikkad pered pidasid maha ühe vahva suvelaagri. Laagri avamisele oli kokku tulnud 24 paljulapselist peret.

Torgu koolimaja lipuvardasse heisati laagrilipp ning seejärel ootasid nii lapsi kui täiskasvanuid mängud ja jõukatsumised. Lapsed said lisaks sportmängudele joonistada, lahendada salakirja ning panna end proovile lennuki või laeva voltimises. Veel vahvamaks tegi asja see, et lastega tegeles Saaremaalt pärit näitleja Karol Kuntsel.

Päeval tulid laagrisse oma tööd tutvustama politsei ja päästjad. Vanematel oli hariv tunnike koos psühholoog Kaja Puckiga. Seejärel mindi mere äärde, sest palaval suvepäeval vajasid jahutust nii suured kui väikesed. Pärast õhtusööki algas aga kogupere maastikumäng, mille käigus said selgeks Torgu valla tähtsamad majad.

Helen Rüütel
Saaremaa lasterikaste perede ühenduse  juhatuse liige

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 308 korda, sh täna 1)