Tolmav liiv tänavatel asendati ohtra kastmisega (10)

Paar nädalat tagasi kirjutas Saarte Hääl, et Kuressaare linnakodanikele tekitavad meelepaha tolmavad tänavad. Siis vastas Urmas Kuusk Kuressaare Linnamajandusest, et tänavate kastmine mitu korda päevas oleks liialt töö- ja materjalimahukas. Nüüd aga on linnatänavaid kastetud juba mitu päeva.

Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Geili Heinmaa sõnul püüdis Linnamajandus leida probleemile lahendust. “Tolm oli tõesti ebameeldiv ja sulanud pigi probleemne,” tunnistas Heinmaa. “Linnavalitsus püüdis leida võimalusi ja ressursse ning siis tuli appi erafirma, kes nüüd kaks korda päevas linnatänavaid kastab.” Tänavaid kastetakse hommikul kella 7 ja 9 vahel ning vastavalt vajadusele ka õhtul.

Küsimusele, kas linnatänavate kastmine on seotud ka praegu toimuvate ooperipäevadega, vastas linna pressiesindaja, et kindlasti on linn muudetud võimalikult inimsõbralikuks, jätmaks meeldivat muljet kõigile külalistele.

Tänavate kastmine peaks linnavalitsuse teatel kestma kuumade ja päiksepaisteliste ilmade lõpuni.

Kristi Luha

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 788 korda, sh täna 1)