Kadri Peeters asub tööle peaministri julgeolekunõunikuna

Alates augustist alustab peaminister Taavi Rõivase julgeolekunõunikuna tööd saarlanna Kadri Peeters (fotol). “Tegemist on olulise ametikohaga, mis annab võimaluse aidata kaasa sellele, et meie riigi julgeolek oleks paremini tagatud,” ütles KG 20. lennu vilistlane Kadri Peeters oma otsust kommenteerides Postimehele.

Peeters on töötanud aastatel 2005–2012 kaitseministeeriumis erinevatel ametikohtadel ning NATO peamajas on tema ülesanneteks tegeleda NATO õhuturbepoliitika ja sõjaliste võimete kättesaadavuse poliitikaga.

Peeters on õppinud Tartu ülikoolis avalikku haldust ja skandinavistikat ning täiendanud end NATO koolis Oberammergaus, Islandi ja Kopenhaageni ülikoolis. Peeters on lõpetanud ka reservohvitseride kursuse Võru lahingukoolis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 988 korda, sh täna 1)