Staadioni avamängu võit jäeti koju

Reede õhtul Kuressaare uuel linnastaadionil peetud esiliiga XX vooru mängus FC Kuressaare ja Pärnu Linnameeskonna vahel nähti põnevat heitlust, kus 4 : 3 võiduga jäid lõpuks peale saarlased.

FC Kuressaare peatreeneri Pelle Pohlaku sõnul sai peamine eesmärk täidetud: “Panime enne mängu eesmärgiks uuel staadionil lüüa esimene värav ja võtta võit. Suutsime läbi raskuste mõlemad soovid täita.”

Saarlased asusid kohtumist juhtima mängu 18. minutil, kui Sander Lahe kauglöök läbi pärnakate väravavahi käte võrku lendas. Külalised ei lasknud pead norgu ja asusid poolajavileks ise Henri Hansoni ja Toomas Pendi tabamustest juhtima.

Pelle Pohlak lausus endale lüüa lastud väravate kohta: “Me jääme kaitses hätta liikuvate ja kiirete ründajatega ning peaksime palliga mängima palju julgemalt ja agressiivselt.”

Teisel poolajal tegid võõrustajad kohe mitu vahetust ja asusid innukalt viigiväravat jahtima. 57. minutil leidis Elari Valmase mõõdetud tsenderdus Alari Saare ja noor mängumees lõi peaga seisuks 2 : 2. Mõned minutid hiljem sekkus vahetusest mängu Mario Stern ja viis saarlased kohe oma esimese pallipuutega taas juhtima.

Pärnu Linnameeskonnal oli sellele tabamusele veel vastus olemas, kui 73. minutil mängiti Tõnis Vihmoja värava ette täiesti vabaks ning mänguseis oli taas viigiline.

See ei olnud siiski veel mängu viimane värav, kuna 85. minutil sooritasid suurepärase kombinatsiooni Sander Laht, Alari Saar ja Mario Stern ning viimase meisterlik tabamus viis kodumeeskonna seekord lõplikult juhtima.

Pelle Pohlaku sõnul oli see tema meeskonna jaoks väga vajalik võit, mis pakkus kindlasti ka publikule vaatemängulise kohtumise.

Uue staadioni kohta jätkus treeneril ja kõikidel mängijatel ainult kiidusõnu ja nagu ühest suust kinnitati, et staadioni muru on kindlasti praegu üks Eesti parimaid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 118 korda, sh täna 1)