Saarlased kihutavad Rally Estonial edukalt

Foto: Timo Anis

Foto: Timo Anis

Lõuna-Eesti teedel toimuval Rally Estonial oli eile lehe trükkimineku ajaks sõidetud 5 kiiruskatset ning saarlastel oli kaksikjuhtimine. Viie katsevõiduga kuuest oli liider üle nelja aasta sealsetel radadel kihutav Ott Tänak koos kaardilugeja Raigo Mõlderiga (fotol) ning 36,1 sekundilise vahega järgnes neile Timmu Kõrge koos Erki Pintsiga. Kokku on kahel päeval kavas 15 kiiruskatset.

Kadi Raadio uudistele peale reedest kvalifikatsiooniringi antud intervjuus ütles kaardilugeja Raigo Mölder, et nad on spetsiaalselt Rally Estoniaks valminud Ford Fiesta R5 autoga juba jõudnud harjuda.

Rääkides oktoobrikuisest Saarema Rally´st ütles Mõlder, et kuigi nad tahavad alati Saaremaal sõita, siis esialgu seda võistlust nende kalendris veel ei ole.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 162 korda, sh täna 1)