Pöide vallavolinikuks sai Priit Lulla

Pöide vallavolikogu liige Jüri Linde peatas eelmisel kuul oma volinikuvolitused üheks aastaks. Seejärel loobus neli asendusliiget võimalusest volikokku minna. Viiendana sai volikokku kutse Priit Lulla, kes juuli alguses viibis Soomes.

Eile kinnitas Pöide vallavanem Andres Hanso, et Lulla on nüüd volikogu liige. “Ta taandas ennast kõigepealt vallavalitsusest ja seejärel andis nõusoleku asuda tööle Pöide vallavolikogus,” kinnitas Hanso.

“Kui oled kandideerinud, siis pead volikokku minema, kui su järg tuleb. Muidu oled ju peibutuspart,” ei olnud Priit Lullal kõhklusi volikokku minemisel. “Volikogu otsustab üldpoliitilised suunad, reaalselt viib asju ellu aga vallavalitsus,” leidis Lulla, kes seni on volikogu istungitel osalenud vallavalitsuse liikmena.

Priit Lulla igapäevatööks on kalade kasvatamine, vallaasju on ta oma sõnul ajanud hobi korras.

Pärast Lulla lahkumist volikokku töötab vallavalitsus nüüd neljaliikmelisena. Vallavanema arvates saadakse hästi hakkama. Kuna seadus seda võimaldab, siis viienda liikme otsimisega pole kiirustatud.

Pöide vallaametnikud kollektiivpuhkusel ei ole. “Inimesed puhkavad jupphaaval kordapidi, keegi on ikka vallamajas olemas,” ütles vallavanem Hanso.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 468 korda, sh täna 1)