Kuressaare ühe kalleima eramaja hinda langetati (3)

NÄITAB HEA MEELEGA: Compakt Kinnisvara maakler Allar Sepp on valmis igale võimalikule ostuhuvilisele Pärna tänava luksuseramut lähemalt näitama. Foto: Raul Vinni

NÄITAB HEA MEELEGA: Compakt Kinnisvara maakler Allar Sepp on valmis igale võimalikule ostuhuvilisele Pärna tänava luksuseramut lähemalt näitama. Foto: Raul Vinni

Kahe aasta eest kirjutasime, et Kuressaare kesklinnas müüakse eramut, mille hinnaklass on siinkandis ainulaadne. Luksusliku elumaja hind oli ligi 600 000 eurot. Praegu saab eramu kätte pea poole võrra odavamalt.

Nimelt müüvad nii Compakt Kinnisvara kui ka Uus Maa Kinnisvara Pärna tänaval asuvat luksuslikku eramut praegu 396 000 euroga. Ka nõnda on hoonestatud kinnistu siiski üks kõrgehinnalisematest Kuressaares.

Kõnealuse eramu omanik Anu Käen tõdes, et maja aadressil Pärna 46 on kui lihvitud pärl. Isegi tänaval, kus kinnistu asub, on kõik uus, seejuures ka kommunikatsioonid: vesi, kanalisatsioon, elekter, lairibaside/internet. Omanik märkis, et seni on maja vastu huvi tundnud põhiliselt välismaalased, kes otsivad mitme pere peale hotell-pansioni tüüpi elamist, kus igas toas oleks WC ja dušš. On tehtud ka vahetuspakkumisi.

Käeni kinnitusel on tegemist väga korraliku ehituskvaliteediga hoonega, mis on ehitatud elumajaks. “Olemas on kõik aastaringse tervisliku sisekliima loomiseks, maaküte, uus kaminahi, ventilatsioon, praktiliselt kogu maja kattev vesipõrandaküte, piljard, korraliku kivikerisega saun, veinikelder,” loetles ta eramu hüvesid. Ka sisustusmaterjalid ja tehnika on tema kinnitusel kõrgkvaliteetsed ja esinduslikud.

“Kogu selle 295 m2 headuse juures on üks aga – olenemata kinnisvara ruutmeetri ehitushinnast ja headusest sõltub hind veel Saaremaa atraktiivsusest ja piirkonna ostujõust,” nentis  Käen selgitades, et kuna elu on viinud neid väljapoole Saaremaad, suvilaks ei kavatse nad luksuslikku eramut jätta ja vähemalt esialgu ei plaani nad seda ka pansionaadiks ringi ehitada, ongi nad otsustanud müügi kasuks ning tegelevadki sellega aktiivselt. “Kes on huvitatud väärt elamisest kesklinnas, saades ka seejuures väga hea kinnisvarainvesteeringu tulevikuks, mille väärtus kindlasti tõuseb, hoidku silm peal.”

Miks otsustas omanik hoone hinda nõnda jõudsa sammuga langetada, Saarte Häälel teada saada ei õnnestunud.

Peale kõnealuse kinnistu on Kuressaares samas hinnaklassis müügil veel üks samal tänaval asuv luksuslik eramu aadressil Pärna tn 20A. Selle eramu hind on 3000 eurot kõrgem. Enam kui 200 000 eurot maksvaid maju on Kuressaares müügil aga mitmeid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 554 korda, sh täna 1)