Lühidalt spordist

Urmo Talistu stardib Saaremaa tuurile

Eurovisiooni lauluvõistluse järel sõpradele rattaga ümber Saaremaa sõitmise lubaduse andnud Urmo Talistu stardib 310 km pikkusele sõidule laupäeva hommikul kell 5 Kuressaarest.

Mehe enda sõnul pole tal aimugi, kaua tal see maanteerattal sõidetav ring aega võtab. “15–20 tundi,” pakub ta ise. “Eks paistab, mis mu keha ja vaim sellest arvavad.” Talistu kutsub kõiki endaga kaasa elama ja kaasa sõitma. Marsruut kulgeb Talistul järgmiselt: Kuressaare–Sõrve–Salme–Lümanda–Kihelkonna–Mustjala–Tagaranna–Võhma–Panga–Leisi–Orissaare–Tornimäe–Laimjala–Kaali–Pihtla–Kuressaare.

Talistu kinnitusel saab tema teekonda otse jälgida ka ürituse Facebooki lehel.

Niit Itaalias kolmas

Itaalias Citta Di Padovas toimunud kergejõustikuvõistlustel sai Marek Niit 400 m jooksus oma hooaja tippmargiga 46,10 kolmanda koha. Jooksu võitis Michael Berry (USA) 45,70-ga, teine oli Manteo Mitchell (USA) 45,71-ga.

Kilumets poolfinaalis

Kert Kilumets mängis end Eesti tennisemeistrivõistlustel meeste üksikmängus poolfinaali, kus kaotas Jaan Kononovile 1 : 6, 3 : 6, 1 : 6.
Esimeses ringis võitis Kert Kilumets Marek Turu 6 : 4, 6 : 2 ja veerandfinaalis alistas ta Hendrik Lutteri 6 : 3, 6 : 4.

Nurmelt hooaja tippmark

Tiidrek Nurme võistles 5. juulil Belgias Leon Buyle mälestusvõistlustel, kus sai 1500 meetri esimeses ehk nõrgemas jooksus Eesti tänavuse hooaja tippmargiga 3.40,51 kuuenda koha, vahendab Jooksuportaal.

Jooksu võitis uusmeremaalane Julian Matthews 3.38,77-ga. Teise ehk tugevama jooksu võitis marokolane Sadik Mikhou ajaga 3.33,47. Nurme oleks oma ajaga saanud tugevamas jooksus 15 lõpetaja seas 14. koha.

Saaremaa Malev viigistas

Saaremaa Maleva meeskond tegi jalgpallimeistrivõistluste III liigas koduväljakul 1 : 1 viigi tabeli neljanda, JK Kernu Kadaka vastu.

Saarlased läksid teisel poolajal Karl Oskar Villsaare tabamusest juhtima, aga külalised suutsid paar minutit enne lõpuvilet mängu viigistada. Treener Arli Saare sõnul mängiti tugeva vastasega hästi ja tegelikult vääriti võitu ning väga kahju on, et punktid nii napilt taas käest libisesid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 120 korda, sh täna 1)