Skandaal: FIFA president ja Vene maffia

KAHTLASES SELTSKONNAS: Sellel 2005. aasta alguses Moskvas tehtud fotol lööb FIFA president Joseph Blatter (vasakul) klaase kokku allilma ärimehe Alimžan Tohtahhunoviga. Fotole on jäänud ka Venemaa jalgpalliliidu endine president ja FIFA endine asepresident Vjatšeslav Koloskov.
Foto: Bild am Sonntag

Saksa tabloid Bild am Sonn-tag avaldas foto eriteenistuste toimikust, millel FIFA president Joseph Blatter on jäädvustatud koos skandaalse vene ärimehe Alimžan Tohtahhunoviga. Viimati mainitud mees on enam tuntud kui Taivantšik. Lisaks on fotole jäänud Venemaa jalgpalliliidu endine president ja FIFA endine asepresident Vjatšeslav Koloskov.

Tohtahhunov on Interpoli poolt tagaotsitav isik. Teda peetakse Vene maffia üheks juhiks ja ta olevat suur spetsialist korruptsiooni osas spordi valdkonnas, teab Saksa kõmuleht väita. Kohtumine, mis on fotol jäädvustatud, leidis aset 2005. aasta jaanuaris Moskva restoranis China Club.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 265 korda, sh täna 1)