Kähkukas kala ja baklažaaniga

MEES JA KALA: Keraamik-grillmeister Joosep Pihl äsjavalminud kalaga.
Foto: Mati Martinson

Suvi ja grillimine on muutunud lahutamatuteks. Kui varem kaeti pidulaud kokkutulnud piduliste kaasavõetud roogadest ja kõrvale mekiti koduõlut, siis nüüd ummistavad suvised pidutsejad marketite kassasid ja grillitu kõrvale rüübatakse vabrikuõlut.

Saarte Hääl palus endale grillimisele appi kuressaarlase Joosep Pihli. Äsja ametikooli lõpetanud IV taseme keraamik ütles, et grillimise ja savinõude põletamise ühendav tegur on elav tuli. “Mõlemat siiski korraga teha ei saa, sest temperatuurid on hästi erinevad,” lisas ta.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 308 korda, sh täna 1)